Консумативен текстил

ВЪЗГЛАВНИЦИ И ЗАВИВКИ

Добрият сън до голяма степен зависи от качеството на възглавници и завивки, използвани в ежедневието.  За максимално осигуряване на Вашата почивка ние предлагаме различни видове олекотените завивки и възглавници:

♦ с пълнеж от гъши пух и перушина ( най–луксозният вид пълнеж, незапарващ, изключително лек, незадържащ миризми, с природни антибактериални свойства );

♦ с пълнеж от силиконови влакна ( антибактериален, антиалергичен пълнеж ), като количеството му може да се регулира  според желанията Ви;

♦ зимни и летни според сезона ( от 150гр/м2 до 300гр/м2);

♦ капитонирани и обикновени ( гладки );

♦ с различни видове лицев плат ( памук, памук/полиестер, ранфорс, микрофибър)ПРОТЕКТОРИ ЗА МАТРАК

Най - сигурният начин да удължите живота на матрака си е да го предпазвате от замръсяване, намокряне, износване, като използвате протектори за матрак. Освен това, протекторите предпазват спалното ви бельо от събиране и преплъзване по повръхността на матрака, подаярявайки  Ви пълен комфорт през нощта. Непромокаемият протектор за матрак състои от две части: долна част на протектора, изработена от дишаща водонепромокаема PU мембрана и горна част от 100% памучен хавлиен плат с антибактериална и антиакарна обработка. Предлагаме различни модели протектори:
♦ тип стелка;
♦ тип чохъл;
♦ тип шалте.


Спално бельо


Предлагаме висококачественни тъкани с голямо разнообразие от десени, цветове, размери, както за домашна употреба, така и за експлоатацията в хотели.  Запознайте се с основните характеристики на платове.
Памучен сатен
Гладък или райе на различна ширина, 100% пениран памук, с тегло 155гр/м2,      мерсеризиран, санфоризиран, използвана рингова пржда, гарантираща висока   устойчивост  и дълготрайна експлоатация. Фина и мека материя с блясък, дължащ се на специфичната й структура.
Перкал
Тъкан с висока гъстина, водеща до изключително малка свиваемост и висока  износоустойчивост. Състав от 100%памук или 50/50 памук/полиестер, с тегло от 120 до 140гр/м2, мерсеризиран, санфорициран, използвани оптически избелени прежди.
Сатен жакард
Луксозен сатен с различни втъкани дизайни. Състав 100% памук, тегло 175гр/м2
Ранфорс
Тъкан със състав 100% памук и смес 50/50 памук/полиестер, с тегло 128гр/м2, с доказано с времето високо качество за хотелска екплоатация. Оптимално съотношение : цена - качество - издържливост.ЧАРШАФИ С ЛАСТИК


Чаршафи с ластик или стречове се изработват от памучно трико, захващат се за матрак с помощта на четирите ластика, по този начин чаршафа не се събира и не се плъзга по повърхността на матрака. Изделията от памучно трико могат да се перат в автоматични перални и не се нуждаят от гладенето.